CURS PERSONALITZAT SEMI-ONLINE – Evolve Digital! by Cambridge University

El curs personalitzat semi-online transformarà la teva experiència d’aprendre anglès.

-A través de plataforma interactiva de Cambridge University.

-Estudia i avança al teu ritme, des d’on vulguis i en el moment que tu decideixis.

-Prova específica de nivell abans de començar el curs.

-Tarifa plana mensual.

-Sessions individuals de conversa.

-Seguiment del curs per un tutor.

El nostre enfocament flexible combina la llibertat d’aprenentatge independent amb lliçons en temps real dirigides per autèntics professors, creant una experiència única que fomenta la confiança en la parla.

Imagina’t tenir un ‘professor real’ a la teva disposició, guiant-te i motivant-te en cada pas del teu aprenentatge. Et mantenim connectat i reps continuament la nostra retroalimentació de manera oportuna i detallada, anant més enllà de simples resultats, oferint explicacions que t’ajuden a comprendre millor les respostes. Això manté la teva motivació en el seu punt més alt, ja que veus el teu progrés de manera clara i entenedora.

Entenem que parlar anglès amb confiança és clau per als teus objectius, independentment d’on o com estiguis estudiant. És per això que hem incorporat la darrera tecnologia de reconeixement de la parla per desenvolupar la teva confiança per interactuar en situacions del dia a dia.

Amb una àmplia gamma d’activitats multimèdia, com sèries, documentals i entrevistes a la gent pel carrer, mantenim les sessions d’estudi diverses i atractives. Així, et mantenim interessat i t’assegurem els millors resultats possibles.

Evolve Digital, no només aprens anglès, sinó que experimentes una transformació en la teva habilitat per comunicar-te amb confiança i efectivitat. Estem aquí per fer que el teu aprenentatge sigui tan enriquidor com sigui possible.
Demaneu informació i descobriu com Evolve Digital pot fer la diferència en el vostre camí cap a la fluïdesa en anglès!